Frittata med mozzarellaost

Frittata med mozzarellaost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
0.5 tsk.salt
 friskkværnet sort peber
4 spsk.mælk
1.5 spsk.olivenolie
100 g.champignoner skåret i skiver
2 fedhvidløg finthakkede
1.5 tsk.finthakket frisk timian eller 0.5 tsk. tørret
3 forårsløg grofthakkede
1 zucchini skåret i strimler
1 rød peberfrugt skåret i tynde strimler
1.5 tsk.citronsaft
2 spsk.revet parmesanost
60 g.revet mozzarella
 
Opskrift:
Pisk æg, ¼ tsk. salt, lidt sort peber, mælk og ½ spsk. olivenolie sammen med en gaffel og stil blandingen til side.

Svits champignoner, hvidløg, timian, forårsløg og mere peber i 3 minutter på en pande i resten af olien. Tilsæt zucchini, peberfrugt, resten af saltet og citronsaft, og steg i 3-4 minutter.

Fjern panden fra varmen, tilsæt parmesanost. Hæld æggeblandingen over, sæt panden tilbage på varmen og steg 1 minut. Drys mozzarellaost over. Når osten er smeltet, er frittataen færdig.

Server straks.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Frittata

karakterer:
Opskriften er vist 30457 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-16 21:23:35
succes hver gang