Spansk æggekage med chorizo

Spansk æggekage med chorizo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
2 fedhvidløg finthakkede
1 stort løg finthakket
1 stor grøn peberfrugt finthakket
100 g.chorizo eller hvidløgspølse skåret i mindre stykker
0.5 tsk.cayennepeber
2 tomater skåret i terninger
8 store æg
1 dl.mælk
 
Opskrift:
Varm olien på en pande. Svits løg og hvidløg til de er klare og let gyldne. Tilsæt peberfrugt og svits i 5 minutter.

Tilsæt pølse og cayennepeber og svits 5-6 minutter. Tilsæt tomatterningerne og svits 1 minut.

Pisk æggene let sammen med mælken og hæld æggemassen på panden. Skru ned for varmen og læg låg på panden. Løft af og til i æggemassen med en paletkniv. Så den øverste tynde æggemasse kan løbe ned. Tag æggekagen af varmen, mens den stadig er blank og fugtig på overfladen.





karakterer:
Opskriften er vist 31225 gange,
og udskrevet 654 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu