Spansk æggekage med chorizo
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien på en pande.
Svits løg og hvidløg til de er klare og let gyldne.
Tilsæt peberfrugt og svits i 5 minutter.
Tilsæt pølse og cayennepeber og svits 5-6 minutter. Tilsæt tomatterningerne og svits 1 minut. Pisk æggene let sammen med mælken og hæld æggemassen på panden. Skru ned for varmen og læg låg på panden. Løft af og til i æggemassen med en paletkniv. Så den øverste tynde æggemasse kan løbe ned. Tag æggekagen af varmen, mens den stadig er blank og fugtig på overfladen. |
|
Opskriften er vist 31225 gange,
og udskrevet 654 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne