Frugtomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Opvarm ovnen til 230 grader C.
Pisk 2 æggeblommer, mel, bagepulver, salt og 3 spsk. af mælken indtil blandingen er jævn. Pisk resten af mælken i. Pisk de 4 æggehvider med 1 spsk. sukker i en anden skål, indtil de er stive. Vend forsigtigt først halvdelen af æggehviderne i æggeblandingen og dernæst resten. Stil blandingen til side. Opvarm olien på en stegepande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt æble og pære, resten af sukkeret, citronsaft og kanel og steg i 5 minutter. Fjern panden fra varmen, hæld æggeblandingen over frugterne, og stil den i ovnen 10-15 minutter eller indtil overfladen er gyldenbrun. Rør syltetøj sammen med æblejuice i en skål. Når omeletten er klar, hældes blandingen over. Skær omeletten ud i lagkagestykker og server straks. |
|
Opskriften er vist 17330 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne