Frugtomelet

Frugtomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 hele æg
2 æggehvider
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
1.5 dl.mælk
1.5 spsk.sukker
1 tsk.olie
1 rødt æble skrællet udkernet og skåret i kvarte
1 pære skrællet udkernet og skåret i kvarte
1 tsk.citronsaft
0.25 tsk.stødt kanel
2 spsk.syltetøj
2 spsk.æblejuice
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 230 grader C.

Pisk 2 æggeblommer, mel, bagepulver, salt og 3 spsk. af mælken indtil blandingen er jævn. Pisk resten af mælken i.

Pisk de 4 æggehvider med 1 spsk. sukker i en anden skål, indtil de er stive. Vend forsigtigt først halvdelen af æggehviderne i æggeblandingen og dernæst resten. Stil blandingen til side.

Opvarm olien på en stegepande, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt æble og pære, resten af sukkeret, citronsaft og kanel og steg i 5 minutter. Fjern panden fra varmen, hæld æggeblandingen over frugterne, og stil den i ovnen 10-15 minutter eller indtil overfladen er gyldenbrun.

Rør syltetøj sammen med æblejuice i en skål. Når omeletten er klar, hældes blandingen over. Skær omeletten ud i lagkagestykker og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 17375 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu