Spinatomelet

Spinatomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.frisk spinat skyllet tørret og nippet
6 spsk.olivenolie
8 æg
30 g.parmesan
1 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket frisk basilikum
2 fedhvidløg hakkede
 
Opskrift:
Vend spinaten i ca. halvdelen af den varme olie til den falder sammen, og lad den afkøle lidt.

Pisk æg, parmesan, persille, basilikum og hvidløg sammen med en gaffel. Tilsæt den afkølede spinat.

Varm resten af olie i en stor stegepande og hæld æggemassen på. Steg over middelstærk varme indtil massen er fast.

Omeletten serveret uden ekstra fyld. Pynt evt. med et par spæde skyllede spinatblade.





karakterer:
Opskriften er vist 26642 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-12 12:31:56
meget lækker - og meget nem at indrette efter det, man har