Spinatomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Vend spinaten i ca. halvdelen af den varme olie til den falder sammen, og lad den afkøle lidt.
Pisk æg, parmesan, persille, basilikum og hvidløg sammen med en gaffel. Tilsæt den afkølede spinat. Varm resten af olie i en stor stegepande og hæld æggemassen på. Steg over middelstærk varme indtil massen er fast. Omeletten serveret uden ekstra fyld. Pynt evt. med et par spæde skyllede spinatblade. |
|
Opskriften er vist 26642 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer gerdhave - 2007-05-12 12:31:56 meget lækker - og meget nem at indrette efter det, man har |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne