Spaghettiomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Kog pastaen efter vejledningen på pakken.
Bland æg, mælk, persille, parmesanost, citronskal, salt og peber.
Kom pastaen i og bland godt.
Opvarm olie på en stegepande og hæld halvdelen af pastablandingen på panden. Sørg for at den er godt fordelt på panden, drys mozzarella på og hæld resten af pastablandingen på. Lad omeletten bage stille i ca. 8 minutter, eller indtil bunden og siderne er lysebrune. Lad omeletten glide over på et fladt låg, vend den og kom den tilbage på panden. Steg den anden side 8 minutter. Server med tomatsalsa eller tacosauce. |
|
Opskriften er vist 12184 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer flyckt - 2013-10-13 13:31:50 brugte den som hurtigt aftensmad. dejlig og let. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne