Spaghettiomelet

Spaghettiomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.frisk spaghetti eller linquine
4 æg
1.5 dl.mælk
1 spsk.hakket persille
3 spsk.parmesanost
1 tsk.revet citronskal
0.5 tsk.salt
 friskkværnet sort peber
1 spsk.olivenolie
60 g.revet mozzarellaost
 tomatsalsa eller tacosauce
 
Opskrift:
Kog pastaen efter vejledningen på pakken. Bland æg, mælk, persille, parmesanost, citronskal, salt og peber. Kom pastaen i og bland godt.

Opvarm olie på en stegepande og hæld halvdelen af pastablandingen på panden. Sørg for at den er godt fordelt på panden, drys mozzarella på og hæld resten af pastablandingen på. Lad omeletten bage stille i ca. 8 minutter, eller indtil bunden og siderne er lysebrune.

Lad omeletten glide over på et fladt låg, vend den og kom den tilbage på panden. Steg den anden side 8 minutter.

Server med tomatsalsa eller tacosauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12238 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-13 13:31:50
brugte den som hurtigt aftensmad. dejlig og let.