Omelet med rejer, fisk og bønner
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Bland eddike, 2 tsk. sukker og citronsaft i en skål og stil skålen til side.
Blancher bønneskiverne i 1 liter kogende vand i 30 sekunder.
Hæld vandet fra.
Opvarm 1 tsk. af olien på en stor stegepande. Tilsæt bønnerne, og steg i 2 minutter. Tilsæt ½ tsk. karry, halvdelen af eddikeblandingen og sort peber. Kog i 2 minutter, eller indtil væsken er fordampet. Hæld blandingen i en skål og stil til side. Opvarm 2 tsk. af olien. Tilsæt rejer, fisk og forårsløg og steg 1 minut. Tilsæt resten af eddikeblandingen og grønsagsblandingen og kog 2-4 minutter indtil al væsken er fordampet. Stil fiske/grønsagsblandingen til side. Pisk æg og æggehvider sammen med resten af karryen, resten af sukkeret, resten af olien og sort peber. Tør panden af med et stykke køkkenrulle og opvarm panden. Hæld ca. 4 spsk. af æggeblandingen på og slyng det forsigtigt rundt. Steg omeletten i 30 sekunder, vend den og steg 10 sekunder på den anden side. Gentag processen med resten af æggeblandingen indtil der er fire tynde omeletter. Fordel grønsagsblandingen på halvdelen af hver omelet og fold den anden side over. |
|
Opskriften er vist 16236 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer concillado - 2007-02-18 14:36:47 OBS: Følgende fødevarer bør man slet ikke spise ved nikkeloverfølsomhed: Bønner, karry, og rejer!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne