Omelet med svampebouillon og røget laks

Omelet med svampebouillon og røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.østershatte eller andre svampe alt efter sæson
15 g.smør
1 dl.brun kalvesky eller hønsefond
3 friske landæg
 salt
 peber
3 skivergod røget laks 2 af skiverne skæres i strimler
 hakket purløg
 
Opskrift:
Rens svampene og skær dem i skiver. Rist dem 2-3 minutter i smør og tilsæt skyen/fonden. Lad væsken koge ind til en passende konsistens ca. 3 minutter.

Pisk æggene sammen med salt og peber. Hæld æggemassen på en varm teflonpande og læg laksestrimler i midten af panden. Rør med ottetalsbevægelser i æggemassen, til den begynder at stivne. Dæmp varmen. Løsn omeletten langs kanten. Ryst panden lidt frem og tilbage, så du kan mærke, om omeletten er løs. Lad forsigtig halvdelen af omeletten glide over på en serveringstallerken og fold den anden side over. Tilsæt hakket purløg til svampebouillonen og anret den omkring omeletten. Læg den sidste skive røget laks oven på omeletten.





karakterer:
Opskriften er vist 13884 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu