Mexicansk omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Varm olien i en stor stegepande og svits hvidløg og chili 30 sek.
Tilsæt det hvide af forårsløgene og tomater og steg 2-3 minutter.
Tag grønsagsblandingen op og stil til side.
Pisk æg, vand, salt og peber sammen med en gaffel. Varm resten af olien og hæld æggemassen på. Rør med ottetalsbevægelser, til æggemassen begynder at stivne. Dæmp varmen og drys revet cheddar over. Lad osten smelte. Kom tomat-løgblandingen på. Drys med den hakkede grønne del af forårsløg, hakket koriander og lidt revet cheddarost. Server med tacosauce og chili-majsmuffins. |
|
Opskriften er vist 29229 gange,
og udskrevet 634 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Ali - 2008-05-10 21:29:40 Den er overlækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne