Mexicansk omelet

Mexicansk omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg hakkede
1-2 chili frøene fjernet finhakket
2 forårsløg finthakkede (den grønne del gemmes til pynt)
2 tomater skåret i mindre tern
8 æg
8 spsk.vand
0.5 tsk.salt
 hvid peber
2 spsk.olivenolie
50 g.cheddarost
1.5-2 spsk.hakket frisk koriander til pynt
 tacosauce
 
Opskrift:
Varm olien i en stor stegepande og svits hvidløg og chili 30 sek. Tilsæt det hvide af forårsløgene og tomater og steg 2-3 minutter. Tag grønsagsblandingen op og stil til side.

Pisk æg, vand, salt og peber sammen med en gaffel. Varm resten af olien og hæld æggemassen på. Rør med ottetalsbevægelser, til æggemassen begynder at stivne. Dæmp varmen og drys revet cheddar over. Lad osten smelte. Kom tomat-løgblandingen på. Drys med den hakkede grønne del af forårsløg, hakket koriander og lidt revet cheddarost.

Server med tacosauce og chili-majsmuffins.





karakterer:
Opskriften er vist 29229 gange,
og udskrevet 634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-10 21:29:40
Den er overlækker.