Madeira marineret indbagt oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Mariner mørbraden i madeira i 1 døgn. Tø butterdejen op efter anvisningen på pakken. Læg skiverne lidt ind over hinanden - pres godt sammen og rul butterdejen ud.
Pak mørbraden ind i dejen. Pensl butterdejen med pisket æg og bag mørbraden i ovnen ved 225 grader i ca. 20 - 25 minutter. Server mørbraden med hjemmelavede pomfritter - og en salat bestående af meget fintsnittet hvidkål og æbler, rosiner - samt en dressing bestående af balsamico-eddike, olie og masser af knust hvidløg. |
|
Opskriften er vist 20790 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne