Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost

Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æg
4-5 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 fedtstof til stegning
25 g.soltørrede tomater skåret i tynde skiver
3 stk.marineret gedeost f.eks. Tebstrups
 
Opskrift:
Pisk æg, piskefløde, salt og peber skummende med en gaffel. Varm fedtstof på en stegepande og rist tomaterne ganske kort, de må ikke tage farve. Hæld æggemassen over tomaterne og rør rundt med en paletkniv eller dejskraber. Lad æggene sætte sig, tilsæt osten og fold omeletten herom. Vend omeletten ud på en tallerken og server straks med lidt blandet salat og groft brød.

Tips:

Soltørrede tomater kan være meget salte, så det kan være en god ide at udbløde dem i vand først.





karakterer:
Opskriften er vist 11646 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu