Æg Foo Yung
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Varm 1-2 spsk. af olien i en tykbundet stegepande.
Tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg og selleri og steg 1 minut.
Kom blandingen i en skål og tilsæt rejer, krabbekød og skinke og bland godt.
Pisk æggene med salt og peber i en anden skål. Rør dem i blandingen sammen med bønnespirer. Varm resten af olien, hæld ca. 2 dl. æggemasse på panden ad gangen og steg de små æggekager 2-3 minutter på hver side. Tilsæt evt. lidt mere olie. Pynt med forårsløgstrimler. |
|
Opskriften er vist 13995 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne