Æg Foo Yung

Æg Foo Yung, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 spsk.olie
1 fedhvidløg finthakket
2 tsk.frisk ingefær finthakket
3-4 forårsløg finthakkede
2 stilkebladselleri finthakkede
100 g.rejer
100 g.krabbekød
50 g.skinke
8 æg
 salt
 peber
50 g.friske bønnespirer
 sojasauce
 
Opskrift:
Varm 1-2 spsk. af olien i en tykbundet stegepande. Tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg og selleri og steg 1 minut. Kom blandingen i en skål og tilsæt rejer, krabbekød og skinke og bland godt.

Pisk æggene med salt og peber i en anden skål. Rør dem i blandingen sammen med bønnespirer.

Varm resten af olien, hæld ca. 2 dl. æggemasse på panden ad gangen og steg de små æggekager 2-3 minutter på hver side. Tilsæt evt. lidt mere olie. Pynt med forårsløgstrimler.





karakterer:
Opskriften er vist 14063 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu