Æg københavn

Æg københavn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 engelske muffins
4 pocherede æg
2.5 dl.hollandaisesauce
100 g.røget laks
 
Opskrift:
Flæk de to muffins og rist dem let. Læg en halv muffins på hver tallerken og dæk med hollandaisesauce og et pocheret æg. Slut af med strimler af røget laks. Pynt evt. med persille og tynde tomatskiver.

Tips:

Engelske muffins fås færdigbagte i f.eks. Irma.





karakterer:
Opskriften er vist 13690 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu