Æg københavn
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Flæk de to muffins og rist dem let.
Læg en halv muffins på hver tallerken og dæk med hollandaisesauce og et pocheret æg.
Slut af med strimler af røget laks.
Pynt evt. med persille og tynde tomatskiver.
Tips: Engelske muffins fås færdigbagte i f.eks. Irma. |
|
Opskriften er vist 13739 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne