Æg Florentine

Æg Florentine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Æg Florentine, billede 4 Æg Florentine, billede 1 Æg Florentine, billede 2 Æg Florentine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 pocherede æg
1 kg.frisk spinat skyllet tørret og nippet
1 tsk.salt
50 g.smør
4 dl.hollandaisesauce
4 spsk.parmesanost
 
Opskrift:
Tænd for ovngrillen.

Damp spinaten mør (ca. 5 minutter). Rør salt og smør i spinaten og kom det i et ildfast fad eller evt. portionsanrettet i flere små fade. Læg æg på. Dæk med hollandaisesauce og drys med parmesanost over. Stil det i ovnen 2-3 minutter indtil toppen er gylden.

Server med ristet brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 35685 gange,
og udskrevet 227 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu