Æg Florentine
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd for ovngrillen.
Damp spinaten mør (ca. 5 minutter). Rør salt og smør i spinaten og kom det i et ildfast fad eller evt. portionsanrettet i flere små fade. Læg æg på. Dæk med hollandaisesauce og drys med parmesanost over. Stil det i ovnen 2-3 minutter indtil toppen er gylden. Server med ristet brød til. |
|
Opskriften er vist 35760 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne