Eggs benedict - Æg Benedict

Eggs benedict - Æg Benedict, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Eggs benedict - Æg Benedict, billede 4 Eggs benedict - Æg Benedict, billede 1 Eggs benedict - Æg Benedict, billede 2 Eggs benedict - Æg Benedict, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 engelske muffins
4 skiver let stegt bacon
4 pocherede æg
2.5 dl.hollandaisesauce
 
Opskrift:
Pocher æggene følg gerne opskriften her

Steg bacon sprøde.

Lav en Hollandaise sauce

Flæk de 2 muffins og rist dem let på panden i baconfedt eller på brødrister.

Anret to halve muffins på hver tallerken, læg en skive bacon eller skinke på, så et pocheret æg, og dæk med hollandaisesauce.

Server straks.

Tips:

Engelske muffins købes flere steder på frost.





karakterer:
Opskriften er vist 32793 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu