Eggs benedict - Æg Benedict
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pocher æggene følg gerne opskriften her
Steg bacon sprøde. Lav en Hollandaise sauce Flæk de 2 muffins og rist dem let på panden i baconfedt eller på brødrister. Anret to halve muffins på hver tallerken, læg en skive bacon eller skinke på, så et pocheret æg, og dæk med hollandaisesauce. Server straks. Tips: Engelske muffins købes flere steder på frost. |
|
Opskriften er vist 32793 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne