Æg med artiskokbunde, spinat og hollandaisesauce
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 150 grader C.
Smelt smørret i et ildfast fad. Vend artiskokbundene i smørret og anbring dem samt ansjosfileter og skinke hver for sig i fadet. Dæk fadet til og stil det i ovnen 5-10 minutter indtil det er gennemvarmet. Flødespinat: Smelt smørret i en lille kasserolle, der kan tåle at komme i ovnen. Tilsæt spinaten og når al væsken er fordampet, drys mel over og rør godt. Tilsæt fløden og når spinaten er tyk, smag til med salt og peber og muskat. Fjern fra varmen, dæk kasserollen til og stil den i ovnen. Hollandaisesauce: Pisk æggeblommerne med citronsaft og salt i en skål, der sættes i vandbad. Pisk uafbrudt, og tilsæt det smeltet smør. Saucen bliver jævn under opvarmningen, men den må ikke koge, da den så vil skille. Pocher æggene, anret spinaten med skinke, ansjoser og artiskokbunde og herefter æg og sauce og server straks. |
|
Opskriften er vist 9164 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne