Krabbekager Benedict med krydret pølse
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med krabbekagerne.
De kan evt. laves dagen i forvejen og varmes i ovnen næste dag.
Fjern ”stiverne” fra krabbekødet og pluk det lidt i stykker. Smelt smørret og svits løg og hvidløg 2-3 minutter. Fjern panden fra varmen og tilsæt krabbekød og piskefløde, smag til med salt og peber. Stil blandingen koldt mindst 1 time, gerne natten over. Form krabbeblandingen til 4 store eller 8 små runde kugler, der trykkes flade. Dyp dem først i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i brødkrumme. Varm olien op og steg krabbekagerne 2 minutter på hver side. Tag dem op og læg dem et øjeblik på fedtsugende papir, sæt dem derefter i ovnen ved 100 grader C. for at holde dem varme. Smelt 1 tsk. af smørret til saucen og svits det hakkede løg 2 minutter. Tilsæt eddike og citronsaft og bring det i kog. Kom piskefløde i, skru ned for varmen og lad det koge lidt ind. Tilsæt resten af smørret lidt efter lidt. Kom sennep og estragon i og smag til med salt og peber. Steg pølseskiverne 1 minut på en tør pande. Anret en stor eller to små krabbekager på hver tallerken, læg et pocheret æg ovenpå og dæk med saucen. Læg 2-3 skiver pølser ved siden af og drys med persille. Server straks. |
|
Opskriften er vist 14378 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne