Bagte æg med artiskok og parmesan

Bagte æg med artiskok og parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.smør
1 spsk.finthakket purløg
2 tsk.finthakket persille
1 tsk.finthakket basilikum
8-12 artiskokhjerter fra dåse
4 store æg
4 spsk.parmesan
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 250 grader C.

Smør 4 kokotter med smør og drys de finthakkede urter i. Halver artiskokhjerterne, kom 4-6 stykker i hver kokotte og slå et æg ud over dem. Drys med parmesan, salt og peber og sæt kokotterne i ovnen. Bag æggene ca. 9 minutter, eller indtil de er næsten faste.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 18435 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu