Bagte æg med artiskok og parmesan
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Varm ovnen op til 250 grader C.
Smør 4 kokotter med smør og drys de finthakkede urter i. Halver artiskokhjerterne, kom 4-6 stykker i hver kokotte og slå et æg ud over dem. Drys med parmesan, salt og peber og sæt kokotterne i ovnen. Bag æggene ca. 9 minutter, eller indtil de er næsten faste. Server straks. |
|
Opskriften er vist 18430 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne