Huevos Rancheros (Mexicanske æg)

Huevos Rancheros (Mexicanske æg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store løg finthakkede
2 fedhvidløg finthakkede
1 spsk.olie
2 dl.tomatsauce
0.5 tsk.stødt oregano
1 ds.refried beans (evt. kogte bønner)
50 g.revet cheddarost
6 tortillas
 olie til stegning af tortillas
6 æg
12 skiveravocado
2 dl.tacosauce eller tomatsalsa
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 180 grader C. Svits løg og hvidløg i olie 1 minut, tilsæt tomatsauce og oregano og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det småkoge uden låg i 15 minutter. Kom refried beans i et ildfast fad og drys ost på. Bag dem i ovnen i 15 minutter. Opvarm olien i en lille stegepande og steg de 6 tortillas en ad gangen, 1-2 minutter indtil de er sprøde. Vend dem flere gange under stegningen. Læg dem på fedtsugende papir.

Steg de 6 æg som almindelige spejlæg. Pas på de ikke bliver for tørre.

Dyp imens de stegte tortillas i den varme tomatsauce og læg dem på seks tallerkner. Hæld resten af saucen over og læg et æg som er drysset med revet ost, oven på hver tortilla. Pynt med avocadoskiver.

Server sammen med refried beans og tabacosauce eller tomatsalsa.





karakterer:
Opskriften er vist 24687 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu