Huevos Rancheros (Mexicanske æg)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 180 grader C.
Svits løg og hvidløg i olie 1 minut, tilsæt tomatsauce og oregano og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det småkoge uden låg i 15 minutter.
Kom refried beans i et ildfast fad og drys ost på.
Bag dem i ovnen i 15 minutter.
Opvarm olien i en lille stegepande og steg de 6 tortillas en ad gangen, 1-2 minutter indtil de er sprøde.
Vend dem flere gange under stegningen.
Læg dem på fedtsugende papir.
Steg de 6 æg som almindelige spejlæg. Pas på de ikke bliver for tørre. Dyp imens de stegte tortillas i den varme tomatsauce og læg dem på seks tallerkner. Hæld resten af saucen over og læg et æg som er drysset med revet ost, oven på hver tortilla. Pynt med avocadoskiver. Server sammen med refried beans og tabacosauce eller tomatsalsa. |
|
Opskriften er vist 24728 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne