Farseret oksetournedos

Farseret oksetournedos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stk.oksemørbrad á 200 gram (tournedos)
50 g.kalkunbryst
1 æg
 frisk basilikum
0.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør :
1 lilleaubergine
8 minigulerødder
200 g.svampe
3 rødløg
12 cherrytomater
500 g.broccoli
4 storebagekartofler
100 g.smør
 timian
3 dl.oksebouillon (bouillonterning + vand)
2 dl.rødvin
1 spsk.Dijonsennep
 
Opskrift:
Skær en lomme i mørbraden vandret, kalkunbryst, æg og fløde blendes og smages til med basilikum, salt og peber. Farsen sprøjtes ind i lommen og lukkes med en tandstikker. Bøffen brunes af på en varm pande og sættes i ovnen ca. 15 min ved 180 grader i en varmluftovn (ca. 20 % længere i en almindelig ovn).

Sauce :
Kog panden af med bouillonen og rødvin og smag til med Dijon sennep.

Tilbehør :
Auberginen skæres i skiver, vendes i mel og steges gylden i olie. Rødløget skæres i både og ristes af sammen med svampene og tomaterne; vent med at komme tomaterne på til sidst. Broccolien skæres i buketter og dampes i vand og smør. Kartoflerne skæres i tynde både og ristes af på en varm pande, sammen med lidt timian. Bages færdige i ovnen ca. 10 min. ved 220 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 18431 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Men der skal spares lidt på fløden i farsen, hvis man tillægger den lidt smør

  -   2005-01-01 01:01:01
Bland lidt smør i farsen og brug en blender, men lav ikke mos..