Farseret oksetournedos
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : |
|
|
Skær en lomme i mørbraden vandret, kalkunbryst, æg og fløde blendes og smages til med basilikum, salt og peber. Farsen sprøjtes ind i lommen og lukkes med en tandstikker. Bøffen brunes af på en varm pande og sættes i ovnen ca. 15 min ved 180 grader i en varmluftovn (ca. 20 % længere i en almindelig ovn).
Sauce : Kog panden af med bouillonen og rødvin og smag til med Dijon sennep. Tilbehør : Auberginen skæres i skiver, vendes i mel og steges gylden i olie. Rødløget skæres i både og ristes af sammen med svampene og tomaterne; vent med at komme tomaterne på til sidst. Broccolien skæres i buketter og dampes i vand og smør. Kartoflerne skæres i tynde både og ristes af på en varm pande, sammen med lidt timian. Bages færdige i ovnen ca. 10 min. ved 220 grader. |
|
Opskriften er vist 18342 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Men der skal spares lidt på fløden i farsen, hvis man tillægger den lidt smør anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bland lidt smør i farsen og brug en blender, men lav ikke mos.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne