Biksemad med pocherede æg og hollandaisesauce
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartofler og kød i terninger.
Gem 2 spsk. af peberfrugten til pynt.
Smelt smørret i en stegepande og svits peberfrugt, løg, hvidløg, champignon og spinat over middelstærk varme 3-4 minutter.
Tilsæt kød og kartofler og steg 3-4 minutter.
Kom en portion biksemad på hver tallerken og anret med 2 pocherede æg ovenpå.
Top med persille og hakket peberfrugt.
Tips: Biksemaden kan laves uden kød og serveres til en skive kold skinke. |
|
Opskriften er vist 15468 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer klein svnenssoon - 2011-04-05 12:13:17 hej det smager okay men der skal også være lidt mere køs i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne