Biksemad med pocherede æg og hollandaisesauce

Biksemad med pocherede æg og hollandaisesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kogte kolde kartofler
300 g.kogt eller stegt svine eller oksekød
1 peberfrugt grofthakket
1 løg finthakket
2 fedhvidløg finthakkede
100 g.champignoner skåret i skiver
100 g.frisk spinat skyllet nippet og hakket
50 g.smør
8 pocherede æg
2 dl.hollandaisesauce
1.5 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skær kartofler og kød i terninger. Gem 2 spsk. af peberfrugten til pynt. Smelt smørret i en stegepande og svits peberfrugt, løg, hvidløg, champignon og spinat over middelstærk varme 3-4 minutter. Tilsæt kød og kartofler og steg 3-4 minutter. Kom en portion biksemad på hver tallerken og anret med 2 pocherede æg ovenpå. Top med persille og hakket peberfrugt.

Tips:

Biksemaden kan laves uden kød og serveres til en skive kold skinke.





karakterer:
Opskriften er vist 15466 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-04-05 12:13:17
hej det smager okay men der skal også være lidt mere køs i