Pande-pocherede æg med parmaskinke og rucola
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Bland forårsløg, persille, olie og salt i en lille skål.
Rist brødskiverne let og smør 1 spsk. af løg-olie-blandingen på hvert stykke.
Fordel resten af blandingen i bunden og op ad siderne på fire små ildfaste skåle, som er store nok til at rumme 2 æg hver.
Slå to æg ud i hver skål og sæt dem i en stor stegepande. Hæld vand omkring skålene, indtil det når halvvejs op. Sæt panden over middelstærk varme og varm op, til vandet simrer. Skru ned for varmen og lad det simre 6 minutter eller indtil hviderne er faste. Mens æggene simrer, fordeles rucolaen på brødet, og der lægges 2 skiver skinke på hver. Tag skålene op af vandet og vend æggene ud på brødskiverne. Pynt med persillekviste. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 16059 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer conny - 2011-03-14 22:40:46 Det har intet med porceret æg at gøre. Det skal tilberedes med eddike i vand + salt - 1 æg af gangen skal slås ud i kogningen, som SKAL være i cirkulation med et piskeris. Opskriften her er kun til til rn bøf med stegte løg. Men når man porcherer et æg, så stivner hviden hurtigt, men blommen forbliver blød - 3-4 minutter max. Og skal tages op med en hulske. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne