Pande-pocherede æg med parmaskinke og rucola

Pande-pocherede æg med parmaskinke og rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 forårsløg finthakkede
2 dl.finthakket persille
1 dl.olivenolie
0.5 tsk.salt
4 skiveritaliensk brød f.eks. ciabattabrød
8 store æg
1 håndfuld Rucolasalat
8 skiverparmaskinke
4 kvistepersille
 
Opskrift:
Bland forårsløg, persille, olie og salt i en lille skål. Rist brødskiverne let og smør 1 spsk. af løg-olie-blandingen på hvert stykke. Fordel resten af blandingen i bunden og op ad siderne på fire små ildfaste skåle, som er store nok til at rumme 2 æg hver.

Slå to æg ud i hver skål og sæt dem i en stor stegepande. Hæld vand omkring skålene, indtil det når halvvejs op. Sæt panden over middelstærk varme og varm op, til vandet simrer. Skru ned for varmen og lad det simre 6 minutter eller indtil hviderne er faste. Mens æggene simrer, fordeles rucolaen på brødet, og der lægges 2 skiver skinke på hver. Tag skålene op af vandet og vend æggene ud på brødskiverne. Pynt med persillekviste.

Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 16057 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-14 22:40:46
Det har intet med porceret æg at gøre. Det skal tilberedes med eddike i vand + salt - 1 æg af gangen skal slås ud i kogningen, som SKAL være i cirkulation med et piskeris. Opskriften her er kun til til rn bøf med stegte løg. Men når man porcherer et æg, så stivner hviden hurtigt, men blommen forbliver blød - 3-4 minutter max. Og skal tages op med en hulske.