Pocherede æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Slå 1 æg ad gangen ud i en kop og hæld det forsigtigt i kogende vand i en sauterpande eller bred gryde.
Lad æggene stå 3-4 minutter for svag varme under låg.
Tag dem op med en hulske, læg dem et øjeblik i koldt saltvand og puds dem af.
Tips: Bemærk: Det er vigtigt at æggene er så frisklagte som muligt, da hviden ellers kan have svært ved at samle sig ordentligt om blommen. Tilbered æggene enkeltvis eller højst 3-4 ad gangen. |
|
Opskriften er vist 47918 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per Hansen - 2016-06-14 07:08:58 Brug en lille gryde Varm op til 98 grader Rør rundt så der dannes en hvirvel Put æg i centrum af hvirvlen Kog i fire minutter kurt kulby - 2012-03-24 07:13:46 nå jeg laver pocherede æg kommer jeg film i en suppe ske og snører til det virker godt så er der samling på æget. Christian - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at servere dem med hollandaise sovs på toast med en lille tynd oksemørbradbøf imellem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne