Røræg med røget laks i ristede brødbunde

Røræg med røget laks i ristede brødbunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skivertoastbrød
8 æg
0.5 tsk.salt
 friskkværnet sort peber
2 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg finthakkede
1 rød peberfrugt finthakket
100 g.røget laks finthakket
5 forårsløg finthakkede
1 spsk.citronsaft
0.5 radicchio salathoved
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader C. Rul brødene flade med en kagerulle og tryk dem ned i smurte linseforme. Bag brødene 10-15 minutter indtil de er gyldenbrune.

Pisk æg, salt og peber i en skål. Opvarm olien på en stor stegepande og svits hvidløg og peberfrugt 1 minut. Tilsæt laks, forårsløg og citronsaft og steg 2 minutter. Hæld æggemassen over og rør indtil den er fast, men let fugtig.

Pil radicchioen fra hinanden og læg et par salatblade på hver tallerken. Fjern linseformene fra de ristede brødbunde. Kom æggemassen i brødbundene og sæt dem i ovnen på salatbladene.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 16911 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu