Røræg med røget laks i ristede brødbunde
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 200 grader C.
Rul brødene flade med en kagerulle og tryk dem ned i smurte linseforme.
Bag brødene 10-15 minutter indtil de er gyldenbrune.
Pisk æg, salt og peber i en skål. Opvarm olien på en stor stegepande og svits hvidløg og peberfrugt 1 minut. Tilsæt laks, forårsløg og citronsaft og steg 2 minutter. Hæld æggemassen over og rør indtil den er fast, men let fugtig. Pil radicchioen fra hinanden og læg et par salatblade på hver tallerken. Fjern linseformene fra de ristede brødbunde. Kom æggemassen i brødbundene og sæt dem i ovnen på salatbladene. Server straks. |
|
Opskriften er vist 16872 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne