Fransk røræg med trøffelolie

Fransk røræg med trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 store æg
1 dl.danskvand
6 spsk.koldt smør skåret i små stykker
 salt
 friskkværnet sort peber
2 spsk.trøffelolie
1 spsk.finthakkede purløg
4 varme briocher
 
Opskrift:
Pisk æg og danskvand let sammen med en gaffel. Smelt 2 spsk. af smørret i en metalskål over vandbad. Tilsæt æggemassen og kog den over svag varme. Rør forsigtigt og skrab den stivnede æggemasse fra bunden, indtil æggemassen er næsten fast. Tilsæt resten af smørret, et stykke af gangen, indtil æggemassen er kogt igennem, men stadig blød. Drys med salt og peber. Dryp trøffelolien over og drys med purløg.

Pyntes evt. med et par skiver trøffel. Serveres straks med briocher.





karakterer:
Opskriften er vist 18059 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu