Fransk røræg med trøffelolie
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æg og danskvand let sammen med en gaffel.
Smelt 2 spsk. af smørret i en metalskål over vandbad.
Tilsæt æggemassen og kog den over svag varme.
Rør forsigtigt og skrab den stivnede æggemasse fra bunden, indtil æggemassen er næsten fast.
Tilsæt resten af smørret, et stykke af gangen, indtil æggemassen er kogt igennem, men stadig blød.
Drys med salt og peber.
Dryp trøffelolien over og drys med purløg.
Pyntes evt. med et par skiver trøffel. Serveres straks med briocher. |
|
Opskriften er vist 18059 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne