Farsroulade
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Indsendt af : Inge Dedenroth Indsendt : |
|
|
Kalv&flæsk røres godt sammen med 30 gr. brødkrummer, 2 æg (sammenpisket) samt persillen.
Den sammenrørte fars lægges på folie ca. 25 x 20 cm. og flades ud så den kan rulles. Herpå lægges i flg. rækkefølge: spinatblade, chirozo i skiver og parmaskinke. Resterende brødkrummer, forårsløg, parmesan, citronskal, de 2 sammenpiskede æg samt 2 spsk. citronsaft røres sammen og lægges som en masse på den udfladede fars. Fars med fyld rulles sammen til en roulade og lægges med sammenføjningen nedad i en bradepande med bagepapir. Bages i ovn med folie over i 35 min. Derefter tages folien af og bages yderligere i 5-10 min. Der pyntes med den sammenrørte creme fraiche & dijon sennep. Tips: Som tilbehør kan spises, alt efter season: nye kartofler, ris, grønt samt brød. |
|
Opskriften er vist 22879 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Clark-Bent - 2007-09-01 18:58:06 Der mangler lidt info, f.eks. hvor mange grader skal ovnen være på. Men ved 220 grader og lækre kartofler. så er det en fantastisk ret. jonna - 2007-04-28 10:39:41 den er super og meget nem at lave jonna - 2007-04-28 10:38:38 den er super og meget nem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne