Farsroulade

Farsroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Inge Dedenroth

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.kalv & flæsk
90 g.friske brødkrummer
4 æg
2 spsk.hakket persille
12 store spinatblade
125 g.chorizo pølser
4 skiver parmaskinke
4 hakkede forårsløg
2 spsk.frisk revet parmesan
2 tsk.revet citronskal
2 spsk.citronsaft
2.5 dl.creme fraiche
2 spsk.dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalv&flæsk røres godt sammen med 30 gr. brødkrummer, 2 æg (sammenpisket) samt persillen.

Den sammenrørte fars lægges på folie ca. 25 x 20 cm. og flades ud så den kan rulles.

Herpå lægges i flg. rækkefølge: spinatblade, chirozo i skiver og parmaskinke.

Resterende brødkrummer, forårsløg, parmesan, citronskal, de 2 sammenpiskede æg samt 2 spsk. citronsaft røres sammen og lægges som en masse på den udfladede fars.

Fars med fyld rulles sammen til en roulade og lægges med sammenføjningen nedad i en bradepande med bagepapir. Bages i ovn med folie over i 35 min. Derefter tages folien af og bages yderligere i 5-10 min.

Der pyntes med den sammenrørte creme fraiche & dijon sennep.

Tips:

Som tilbehør kan spises, alt efter season: nye kartofler, ris, grønt samt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 22879 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-01 18:58:06
Der mangler lidt info, f.eks. hvor mange grader skal ovnen være på. Men ved 220 grader og lækre kartofler. så er det en fantastisk ret.

  -   2007-04-28 10:39:41
den er super og meget nem at lave

  -   2007-04-28 10:38:38
den er super og meget nem at lave