Madagaskarpebersauce
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt : |
|
|
Hak de grønne peberkorn fint. Kom dem i sauterpanden med stegesky sammen med vand og flødeost. Bring blandingen i kog ved jævn varme og under omrøring, mens osten smelter. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Smag til.
|
|
Opskriften er vist 25310 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer bba - 2008-09-07 11:25:05 Jeg har lært en anden opskrift på madagaskarsovs Madagaskarpeberkorn lidt sød chili fløde og en anelse ketchup anonym - 2007-11-16 17:35:08 - opskriften kommer så vidt jeg husker fra en af Karolines kogebøger slash - 2007-11-16 17:33:23 hvis man anvender "rigtig" flødeost naturel(ikke noget med light) og kommer lidt bouillon og kulør i bliver resultatet super godt - og det er super let!!!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 ufattelig dårlig, idet osten aldrig blander sig med vandet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne