Tournedos af hakket struds

Tournedos af hakket struds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket strudsekød
1 pk.bacon
4 frisketomater
1 dl.tomatpuré
1 bouillonterning
 frisk timian
 smør til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Start med at lave en god kraftig tomatsauce.

Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpuré, timian og peber.
Lad det småsnurre under låg et kvarters tid - gerne mere.
Smag til med salt.

Form det hakkede strudsekød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver.
Drys med salt og peber og steg dem på pande eller grill, som du ville stege en almindelig hakkebøf.

Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved.

Serveres med Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller bare noget godt brød. Hvis du synes der skal en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 6282 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget god og let at lave