Tournedos af hakket struds
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lave en god kraftig tomatsauce.
Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpuré, timian og peber. Lad det småsnurre under låg et kvarters tid - gerne mere. Smag til med salt. Form det hakkede strudsekød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver. Drys med salt og peber og steg dem på pande eller grill, som du ville stege en almindelig hakkebøf. Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved. Serveres med Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller bare noget godt brød. Hvis du synes der skal en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli. |
|
Opskriften er vist 6282 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte Hviid - 2005-01-01 01:01:01 Meget god og let at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne