Kylling i kokosmælk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Filippinerne Indsendt : |
|
|
Olien hældes i en stegepande. Når olien er varm tilsættes hvidløg, løg, ingefær, rød peber og kyllingelår. Tilsættes vand og lad koge indtil kyllingelårene er bløde. Hæld kokosmælken i, og tilsæt krydderier efter smag. Lad det koge i ca. 5 minutter.
Retten er klar til servering.
|
|
Opskriften er vist 28991 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (32 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-27 21:14:06 ras - Eller også er du bare for dum og skal have et step by step guide til bare at åbne dit køleskab? det er tilladt at tænke selv. Caroline - 2009-01-12 22:06:18 Hvor mange personer er det til ? Harly - 2008-12-28 14:42:26 Pas på med ingefæren, brug kun et meget lille stykke, fint hakket, ca ½ theskefuld. Som det meste filippinske mad, serveres med jasminris. ras - 2008-03-08 18:49:35 meget dårlig opskrift. Ingen mål, ingen beskrivelse af tilbehør osv osv. Bør slettes smager forfærdeligt !!!! anonym - 2007-03-24 16:02:36 hvad spiser man til... pasta... ris... Harly - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt den halve dåse kokosmælk fra starten. En anelse chili, er et must. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne