Skvalderkålssuppe med kartofler
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : Red : |
|
|
Start med at sætte vand over i en gryde på bålet. Hvis det er et rigtig flammebål, så sæt gryden tæt på bålet. Er det et glødebål skal gryden stå i gløderne eller på et grydestativ.
Skræl kartoflerne. Hak dem fint og put dem i gryden.
Hak løget fint og put løg og bouillon i gryden.
Find et godt sted med skvalderkål.
Skyl skvalderkålene godt og pil bladene af stilkene. Hak dem.
Når kartoflerne er møre (efter ca. ½-1 time) hælder du skvalderkålene i suppen og lader det koge 10 minutter.
Suppen må gerne stå og simre ved bålet indtil I er klar til at spise den.
Server evt. suppen med brød bagt i gryde og urtesmør. |
|
Opskriften er vist 15666 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne