Skvalderkålssuppe med kartofler

Skvalderkålssuppe med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 god portion skvalderkål
 500 g. finthakket løg
4 l.vand
0.5 pakkebouillon terninger
1500 g.kartofler
 peber
 kurv eller pose til at samle skvalderkål i
 
Opskrift:
Start med at sætte vand over i en gryde på bålet. Hvis det er et rigtig flammebål, så sæt gryden tæt på bålet. Er det et glødebål skal gryden stå i gløderne eller på et grydestativ. Skræl kartoflerne. Hak dem fint og put dem i gryden. Hak løget fint og put løg og bouillon i gryden. Find et godt sted med skvalderkål. Skyl skvalderkålene godt og pil bladene af stilkene. Hak dem. Når kartoflerne er møre (efter ca. ½-1 time) hælder du skvalderkålene i suppen og lader det koge 10 minutter. Suppen må gerne stå og simre ved bålet indtil I er klar til at spise den.

Server evt. suppen med brød bagt i gryde og urtesmør.





karakterer:
Opskriften er vist 15666 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu