Skvalderkål som spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Pil stilkene fra skvalderkålen, skyl bladene grundigt, damp dem i egen væde 5-10 min., hak dem groft. Lav sovs af margarine, mel og mælk, giv kålen et opkog i sovsen, spæd lidt mere mælk i om nødvendigt. Smag til med krydderier. Server stuvningen til ristet bacon, kogte æg eller bare til ristet brød.
|
|
Opskriften er vist 14965 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne