Skvalderkål som spinat

Skvalderkål som spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 l.ung frisk skvalderkål
40 g.margarine
3 spsk.hvedemel
4 dl.mælk
 salt
 tørret stødt merian
 
 bacon eller æg
 brød
 
Opskrift:
Pil stilkene fra skvalderkålen, skyl bladene grundigt, damp dem i egen væde 5-10 min., hak dem groft. Lav sovs af margarine, mel og mælk, giv kålen et opkog i sovsen, spæd lidt mere mælk i om nødvendigt. Smag til med krydderier. Server stuvningen til ristet bacon, kogte æg eller bare til ristet brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14965 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu