Kandiserede martsvioler
Indsendt : |
|
|
1. Friskplukkede blomsterhoveder af viol dyppes i letpisket æggehvide.
Herefter dyppes blomsten i sukker
og lægges på bagepapir og tørres i ovnen ved 75C
i to timer. Ovnlågen skal stå lidt åben under tørringen.
2. Nyplukkede violblomster lægges på et tørt klæde. Sukker kommes på en varm pande, og når sukkeret er smeltet fordeles violerne i sukkermassen. Når sukkermasse og violer er blandet hældes blandingen på olieret bagepapir. Når det hele er stivnet og helt tørt, knuses violsukkeret med en kagerulle og puttes tætlukket glas. OBS: Kandiserede violer som kan købes er ofte fladtrykte riskorn med sukker og aromastoffer. |
|
Opskriften er vist 10240 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne