Lun kikærtesalat med skvalderkål og æbler
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt kikærterne i blød i rigeligt vand i 8 timer eller natten over. Bring dem i kog i frisk vand tilsæt salt, urter og citron og kog dem for svag varme i ca. 1 time. Lad dem trække i vandet mens resten af salaten gøres klar.
Sauter løgene for jævn varme i olivenolie til de er klare, ca. 5 min. Hæld æbleeddiken ved og lad det koge ind til eddiken er så godt som absorberet. Vend de kogte kikærter, ingefær, chili og det ene fed hvidløg i. Spæd med lidt af kogevandet fra kikærterne og varm det hele igennem. Smag til med salt og peber. Kort før servering vendes skvalderkål, det sidste fed hvidløg og æbletern i salaten. Server salaten lun. |
|
Opskriften er vist 34609 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne