Gulerodssuppe med vild mælde eller skvalderkål
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : Red : |
|
|
Svits løget, tilsæt selleri, gulerødder, bouillon, pure og ris og lad det snurre under låg i ca. 30 minutter. Gnid suppen gennem en sigte eller blend den og hæld den tilbage i en gryde og tilsæt krydderier og fløde. Varm suppen op før servering. Server den med en klat kold creme fraiche eller drys af finthakkede vilde urter f.eks fuglegræs, syre mm
|
|
Opskriften er vist 10948 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer PeterB - 2012-05-17 13:02:17 Vild mælde og skvalderkål mangler på ingrediens-listen! Hvor meget skal der bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne