Skvalderkål i fad
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : Red : |
|
|
Pluk blade fra skvalderkål og skyl dem grundigt
Kog vandet med salt. Når det koger lægger du skvalderkålen i gryden. Så snart bladene er blevet bløde, hælder du dem i en sigte så vandet kan dryppe af. Pres evt. de sidste vand ud af bladene.
Læg skvalderkålen i et fad
Hæld mornaysaucen over og derefter citron, muskatnød, salt og peber
Bag i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader
Server skvalderkålen med kød, flutes og salat.
|
|
Opskriften er vist 12544 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne