Stuvede brændenælder og skvalderkål
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Topskuddene fra brændenælderne pilles af stænglen. Husk gummihandsker! Bladene fra skvalderkålen pilles af stilkene. Bladene skylles grundigt i flere hold koldt vand. Bladene dryppes af i et dørslag, hvorefter stakken af blade skæres groft ud med en kniv på et skærebræt. Tilsæt evt. et halvt bundt groftskåret persille. Bladene sauteres (varmes i fedtstof uden at brune) i lidt smør eller rapsolie til bladene er blevet bløde. Herefter tilsættes 2½ dl piskefløde lidt havsalt og friskkværnet peber. Det hele koger ind til en cremet konsistens.
|
|
Opskriften er vist 13869 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Åge Skovstrup - 2016-01-04 14:03:32 smakte så got . mmmmmmmmmmh palmqvist2000 - 2009-04-04 19:27:59 Tilsæt også gerne en lille smule revet muskatnød. Smager iøvrigt også fremragende til lakse-fiskefrikadeller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne