Blåmuslinger med skvalderkål, ramsløg og bulgur
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Vask alle muslingerne, og kassér de blåmuslinger, som ikke vil lukke helt. Kom rodfrugter i en gryde med lidt olie og rist dem nogle minutter uden af tage farve. Tilsæt muslinger og rist videre. Kom hvidvin i og låget på. Kog i godt 6–8 minutter. Sigt muslingerne fra og pluk dem fra skallerne. Husk, de muslinger, der er lukket, skal kasseres. Selve muslingekraften koges let ind og piskes op med smør. Vend bulgur i og krydr godt med salt og peber. Evt. lidt citronsaft.
Ved servering vendes både ramsløg, skvalderkål og de plukkede muslinger i sammen med rødløg. Spis brød til.
|
|
Opskriften er vist 12131 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne