Kylling i Hot Chili sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kom kyllingen i en stor gryde og dæk med kogende vand. Kom citronsaften og salt ved og lad det småkoge i 10 minutter. Fjern kyllingestykkerne og behold væden. Smelt smøret i en anden stor gryde og sautér løgene heri i ca. 10 minutter. Kom 2 dl. af væden samt chili pulver og tomatpuré ved og lad det simre i 5 minutter. Derefter tilsættes vinen, ingefær, peber og 2 dl. væde.
Kom kyllingestykkerne i sovsen og lad det simre indtil kyllingen er mør (40-45 minutter. Fløde tilføjes til sidst.
Serveres med ris og sicilianske hvedeboller
|
|
Opskriften er vist 12320 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne