Sultaenes kyllingelår med hunus og tomatsalsa
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Læg kikærterne i blød natten over, kasser vandet & kog dem møre i letsaltet vand ca. 30 min.
Krydrer kyllingelårene & pak dem ind i bacon. Grill dem 45 min indirekte i en kuglegrill eller i ovnen.
Blend kikærter, oregano, chili, citronsaft, hvidløg 6 olivenolie til en grov humus & smag til med salt & peber.
Halver tomaterne 6 fjern kernerne. Hak tomatkødet groft & bland med snittede forårsløg, rødløg i smalle både, knust hvidløg & oregano.
Krydr med salt & peber & vend grønsagerne i olivenolie samt eddike.
Server salsaen med et godt drys revet feta til de grillede kyllingelår, humus & flutes. |
|
Opskriften er vist 10884 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-05-16 14:27:40 Bacon???? Under tyrkiske retter ???? anonym - 2013-08-17 09:02:23 Underlig med bacon til en tyrkisk ret, har endnu ikke rigtig støt på grise kød de gange jeg har været i Tyrkiet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne