Kyllingelår med fritter og ovnbagte grønsager
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : |
|
|
Skær kyllingelårbenet over og pres kødet ned, så benet bliver frit. Stil kyllingelårene i en bradepande med bagepapir og steg dem ved 200 grader i 25 min.
Skræl kartoflerne og skær dem i stave på ca. 1 x 6 cm. Skyl og tør dem godt. Vend dem i olien, drys med salt og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. De skal helst ligge jævnt fordelt og ikke røre hinanden. Drys med groft salt og steg fritterne ved 200 grader i 30-40 min. til de har taget farve.
Skær grønsagerne i grove stykker, vend dem hver for sig med 1 tsk. olie. Fordel grønsagerne jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med groft salt og bag grønsagerne ved 200 grader i ca. 30 min. Server kyllingelår med fritter, grønsager, remoulade og evt. ketchup.
|
|
Opskriften er vist 18810 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne