Pavlova med hindbærcreme
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne halvstive med citronsaften. Hæld forsigtigt halvdelen af flormelissen i og pisk æggehviderne helt stive. Bland resten af flormelissen med maizena og sigt det over hviderne. Vend det forsigtigt ind i marengsen.
Tegn en cirkel på 20 cm. i diameter på et stykke bagepapir. Vend papiret og læg det på bageplade. Læg marengsmassen inden for cirklen og glat den ud med bagsiden af en ske. Kør skeen rundt, så der dannes en let fordybning i midten. Bag bunden 1 ¼-1½ time ved 100° med ovndøren på klem. Køl bunden af og træk forsigtigt papiret af. Læg bunden på et kagefad. Pisk fløden stiv. Vend fromage frais og hindbær i og smag til med sukker. Kom hindbærcremen på bunden og pynt med hindbær. |
|
Opskriften er vist 12756 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne