Chokolade lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jeannette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk fløden stiv. Vend flormelis og kakao (gammeldags uden sukker) i, til det er helt blandet med flødeskummet. (Brug evt. en sigte så du undgår klumper) Chokolade-cremen fordeles imellem bundene. Husk at gem creme da der skal også skal være den samme creme på toppen og siden af kagen.
Pynt f.eks. med sølvkugler, krymmel eller violer. Tips: Jeg laver den på slump. Og bruger ikke så meget cacao og flormelis som der står i opskriften, da jeg syntes den bliver for sød og for kraftig chokoladesmag. Men det er jo smag og behag. Det gode ved denne choko-lagkage er at der ikke er nødder i så min bror kan også tåle den. |
|
Opskriften er vist 171918 gange,
og udskrevet 1717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Mesterbager 10 år - 2014-01-01 12:18:45 Kan man ikke også få opskriften på bundende???? Signe Marie - 2013-02-04 13:15:27 Hvad er der galt med at der er æg i? Ashley - 2011-03-29 21:12:55 god men hvordan laver man piskefløde cecilia - 2010-05-29 09:37:23 mmm, den lagkage ser godt nok god ud, jeg vil laver den senere(: Per - 2010-01-14 07:50:02 Det er kakao til bagning Rabia - 2010-01-13 22:19:47 Kakoen til opskriften er det almindelig drikkekakaopulver som man drikker med mælk.... Eller det der kakao uden smag, man bruger til kager... lone p - 2008-11-04 12:22:05 jeg tilføjede et tyndt lag abrikos syltetøj til nedderste lag, det blev rigtig godt. kagen er ikke lige min smag, men gæsterne var helt vilde Lema - 2008-04-29 00:15:55 Kom lidt abrikosgrød på bundene før skummet, det er lækkert Per - 2008-03-19 09:34:55 Ja der er æg i almindelige købte lagkagebunde, men lagkagebunde kan købes uden æg, eller man kan lave dem selv. Tine - 2008-03-15 11:30:56 Hele problemet består i at der er æg i de lagkagebunde man køber - derfor kan jeg ikke bruge din opskrift! Nina M - 2008-01-04 15:52:31 Prøv med det lyse kakaopulver med sukker i. Blander det i piskefløden, til den er så smagsfuld, som jeg ønsker. Behøver dermed ikke at putte flormelis eller sukker i. Pisker derefter kakaofløden til skum. Tager en dåse ananas i tern. Stænker bundene med ananassaften, fordeler ananasternene på bundende og fordeler kakaoflødeskummet over ananasternene. Nogle gange laver jeg særskilt glasur evt med kakaopulver i til toppen, andre gange fordeler jeg blot lidt kakaoflødeskum på toppen og siderne også. En sikker vinder både hos børn og voksne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne