Chokolade lagkage

Chokolade lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jeannette

Indsendt :      Red :
Chokolade lagkage, billede 4 Chokolade lagkage, billede 1 Chokolade lagkage, billede 2 Chokolade lagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Choko lagkagebunde En færdiglavet lagkagebund vejer ca 83 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
45 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Vend flormelis og kakao (gammeldags uden sukker) i, til det er helt blandet med flødeskummet. (Brug evt. en sigte så du undgår klumper) Chokolade-cremen fordeles imellem bundene. Husk at gem creme da der skal også skal være den samme creme på toppen og siden af kagen.

Pynt f.eks. med sølvkugler, krymmel eller violer.

Tips:

Jeg laver den på slump. Og bruger ikke så meget cacao og flormelis som der står i opskriften, da jeg syntes den bliver for sød og for kraftig chokoladesmag. Men det er jo smag og behag. Det gode ved denne choko-lagkage er at der ikke er nødder i så min bror kan også tåle den.





karakterer:
Opskriften er vist 171923 gange,
og udskrevet 1717 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (58 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 14102 (3357 kcal)
KJ pr. Pers. 1762 (419 kcal)
Vægt ialt 944 gram
Vægt pr. Pers. 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1493 KJ (355 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 22.1 gram
Kulhydrat 36.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-01 12:18:45
Kan man ikke også få opskriften på bundende????

  -   2013-02-04 13:15:27
Hvad er der galt med at der er æg i?

  -   2011-03-29 21:12:55
god men hvordan laver man piskefløde

  -   2010-05-29 09:37:23
mmm, den lagkage ser godt nok god ud, jeg vil laver den senere(:

  -   2010-01-14 07:50:02
Det er kakao til bagning

  -   2010-01-13 22:19:47
Kakoen til opskriften er det almindelig drikkekakaopulver som man drikker med mælk.... Eller det der kakao uden smag, man bruger til kager...

  -   2008-11-04 12:22:05
jeg tilføjede et tyndt lag abrikos syltetøj til nedderste lag, det blev rigtig godt. kagen er ikke lige min smag, men gæsterne var helt vilde

  -   2008-04-29 00:15:55
Kom lidt abrikosgrød på bundene før skummet, det er lækkert

  -   2008-03-19 09:34:55
Ja der er æg i almindelige købte lagkagebunde, men lagkagebunde kan købes uden æg, eller man kan lave dem selv.

  -   2008-03-15 11:30:56
Hele problemet består i at der er æg i de lagkagebunde man køber - derfor kan jeg ikke bruge din opskrift!

  -   2008-01-04 15:52:31
Prøv med det lyse kakaopulver med sukker i. Blander det i piskefløden, til den er så smagsfuld, som jeg ønsker. Behøver dermed ikke at putte flormelis eller sukker i. Pisker derefter kakaofløden til skum. Tager en dåse ananas i tern. Stænker bundene med ananassaften, fordeler ananasternene på bundende og fordeler kakaoflødeskummet over ananasternene. Nogle gange laver jeg særskilt glasur evt med kakaopulver i til toppen, andre gange fordeler jeg blot lidt kakaoflødeskum på toppen og siderne også. En sikker vinder både hos børn og voksne.