Brasiliansk oksemørbradgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 155715 gange,
og udskrevet 3763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (52 stemmer) |
|
Kommentarer thomas5dk - 2012-10-27 19:00:13 jeg bruger tomat på dåse Julie - 2011-02-22 20:46:44 Mums! Brugte også svinemørbrad + kun 18% creme fraise. Jeg undlod at komme tomater i, da jeg er i tvivl om det er friske tomater der skal i. Er der en der ved det?? lars7 - 2010-11-28 18:58:10 smager meget sur med den hvidvinsedikke, men kom 2 spsk ribsgele og en skvis rødvin til samt en kop fløde i så er den super. thomas5dk - 2010-06-13 15:17:14 rigtig lækker ret men brug svinmørbra i stedfor og put lidt flødt og bacon i Anita - 2010-03-21 17:33:29 En SKÆNDSEL at bruge oksemørbrad på denne måde! Brug et andet mere "ureelt" stykke oksekød og lad det så simre ind til det er mørt. Det giver mere smag til retten og er venligere for pengepungen! Bente - 2007-05-12 10:21:58 smagte rigtig godt, blot kom jeg 1 spsk. maizenamel i til at jævne sovsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne